Oudercommunicatie

Ouders op de Fuut worden geïnformeerd door middels ouder-kindgesprekken, rapporten, informatie via de nieuwsbrief en Ouderportaal.

Aan het begin van het schooljaar vinden de start ouder/kindgesprekken plaats. Tijdens deze gesprekken wordt besproken wat uw kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Ook kunnen er direct afspraken gemaakt worden over het verloop van de vervolggesprekken. Na de gesprekken wordt er een inloopweek gehouden. De leerkrachten zijn op hun respectievelijke werkdagen ook altijd bereikbaar voor uw vragen, tussen de vaste gespreksmomenten door. Deze vragen kunt u via het Ouderportaal naar hen sturen.

Gedurende de inloopweek kunt u elke ochtend tot 9 uur inlopen om het onderwijs in de groep van uw kind te beleven. Uw kind kan u dan ook één en ander over het reilen en zeilen in de groep vertellen.

Na het rapport in februari/maart vinden er weer ouder/kind gesprekken plaats. Groep 7 heeft dan tevens zijn voorlopige adviesgesprekken. In dit gesprek wordt de ontwikkeling van uw kind besproken en samen met u en uw kind, doelen gesteld. Aan het eind van het schooljaar vinden de gesprekken op uitnodiging plaats. De definitieve adviesgesprekken van groep 8 vinden in januari/februari plaats.

Leerlingen aan het woord

"Ik vind drie dingen goed aan de school."

"1. Je ziet goed met welke doelen je bezig bent 2. Het is kleurrijk 3. Leuk dat je veel dingen doet met verven en dat soort dingen."