Kik

Onze school

Kinderen zitten een groot deel van hun jeugd op school. Eén van de belangrijkste perioden is de tijd die kinderen op de basisschool doorbrengen. Hier wordt de basis gelegd voor hun verdere school- en levensloopbaan. Kinderen spelen en leren met elkaar, gaan hun eerste woordjes lezen en schrijven, leren omgaan met computers, maken sommen als 1+1= .. tot wiskundige vraagstukken, ze tekenen, maken muziek en knutselen. Teveel eigenlijk om op te noemen!
De keuze van een goede basisschool is zeer belangrijk. Uw kind brengt hier immers zo’n acht jaar door. Het is van belang dat uw zoon of dochter op een school zit, die het beste past bij zijn of haar persoonlijkheid en achtergrond.

Op deze website kunt u lezen hoe er op De Fuut wordt gewerkt. Verder leest u informatie over onder meer de schooltijden, vakanties en speciale activiteiten die belangrijk kunnen zijn om uw kind de school zo succesvol en plezierig mogelijk te laten doorlopen.

Deze website is bedoeld voor de ouders die al kinderen hebben op De Fuut, maar óók voor ouders van toekomstige leerlingen.